Ulazna vrata

Budući da je trenutno na snazi kadrovsko i tehničko restrukturiranje našeg pogona za proizvodnju drvene stolarije, u ovom trenutku nismo u mogućnosti da prihvatimo nove projekte koji se tiču izrade stolarije od drveta.

Drvena vrata

Izrada prvoklasnih proizvoda od drveta je svojevrstan kamen temeljac uspeha našeg preduzeća, pa je takav slučaj i kada je reč o drvenim ulaznim vratima.

U našoj ponudi ne postoje standardni modeli, niti standardne dimenzije, izgledi ili boje drvenih vrata. Budući da je prerada drvene građe utkana u tradiciju našeg preduzeća i da smo kroz period od preko tri decenije izveli izuzetno veliki broj uspešnih projekata izrade i montaže drvene stolarije, naša proizvodnja je koncipirana tako da se modeli ulaznih vrata u potpunosti usklađuju sa željama klijenta.

Svaka vrata koja se proizvedu u sklopu našeg preduzeća predstavljaju jedinstveni proizvod. Dimenzije za izradu vrata će naši inženjeri uvek proveriti na terenu i uskladiti direktno sa ostalim radovima na objektu. Izgled vrata, prisustvo ornamenata ili različitih profilacija drvenih elemenata, dimenzija i vrsta stakla, odnos dimenzija glavnog i pomoćnog krila, tip okova i završna boja se definišu u neposrednoj komunikaciji sa klijentom.

Naš cilj prilikom izrade svakih drvenih ulaznih vrata je da se želje klijenata u pogledu estetskih parametara u potpunosti ispoštuju, da se obezbedi dogovoreni tip sigurnosti i da se izrade vrata koja će biti pouzdana i dugovečna.

Prisustvo velikog broja detalja koje treba definisati može učiniti da proces projektovanja bude izuzetno kompleksan ali će naši inženjeri biti tu da na svakom koraku olakšaju taj proces i pruže sve neophodne informacije.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
  • Ugradna dubina je 60mm
  • Mogućnost korišćenja različitih staklenih paketa do 24mm debljine
  • Duplo falcovana vrata
  • Zaključavanje u tri ili pet tačaka uz mogućnost primene i drugačijih okova po želji
  • Najčešće korišćeno drvo je čamovina, zatim hrast ili ariš
  • Standardna kvaka u rangu italijanskog modela Fimet Corner uz mogućnost odabira po želji
  • Ulazna vrata u standardnom obliku imaju hrastov prag u finišu sa bezbojnim lakom
  • Završna obrada savremenim poliakrilatnim lakom za spoljašnju upotrebu