Parket

Pažljiva priprema, obrada i proizvodnja kvalitetnih proizvoda od punog drveta su svojevrstan zaštitni znak našeg preduzeća. Proizvodnja parketa u našem preduzeću se odvija skladu sa tradicijom i višedecenijskim iskustvom, uz poštovanje modernih trendova i implementaciju savremenih tehnologija u svakodnevne aktivnosti.

Proces proizvodnje počinje primarnom preradom građe i njenim pažljivim smeštanjem u komore za sušenje. U žejli da uspostavimo punu kontrolu nad procesom prerade drveta, kao i da osiguramo najveći mogući kvalitet, naše preduzeže je formiralo četiri odvojene komore za sušenje drvene građe. Nakon sušenja, proces se nastavlja mašinskom obradom u zasebnom proizvodnom pogonu. Po završetku proizvodnje se vrši pažljivo odlaganje gotovih lamelica u magacin koji je specijalno namenjen za čuvanje i skladištenje parketa.

Sa ciljem pružanja sveobuhvatne usluge našim klijentima, proizvedeni parket transportujemo na željeni objekat. Takođe, pružamo i uslugu postavljanja parketa.

Da bismo kompletirali estetsku celinu prilikom opremanja enterijera, uvrstili smo i proizvodnju parket-lajsne u naš asortiman. Tako se našim klijentima pruža mogućnost odabira neke od standardnih parket-lajsni, kao i mogućnost izrade profilacije parket-lajsne po njihovom izboru. Pored izbora modela parket-lajsne, može se odabrati i završna boja, tako da se svaki detalj savršeno uklopi u već postojeći enterijer.

TEHNIČKI DETALJI:
  • klasičan parket debljine 21mm
  • hrastov i bukov parket čine standardnu ponudu
  • standardne dimenzije lamelica parketa: 42x300mm, 42x350mm, 52x300mm i 52x350mm
  • klase parketa usklađene sa standardom SRPS EN 13226
  • mogućnost postavljanja u različitim slogovima parketa
  • po dogovoru je moguća izrada drugačijih dimenzija lamelica, kao i upotreba nekog drugog drveta za izradu parketa