Opremanje enterijera

Bilo da je neophodno kompletno renoviranje enterijera ili proizvodnja samo nekoliko elemenata koji će već postojeći prostor učiniti bogatijim i funkcionalnijim, naši projektanti će uvek pronaći način da želje klijenata pretvore u uspešno izveden projekat opremanja enterijera. Polazeći od činjenice da je svaki prostor drugačiji, kao i da su potrebe naših klijenata uvek jedinstvene, naša proizvodnja nije serijska već se uvek usklađuje sa potrebama svakog pojedinačnog projekta.

Kroz proces projektovanja se pažnja posvećuje svakom pojedinačnom detalju. Izazov predstavlja činjenica da postoji izuzetno veliki broj detalja koji sačinjavaju celinu jednog enterijera. Odluke koje treba doneti su brojne i odnose se na odabir materijala, završnu boju, način obrade materijala, kombinovanje različitih materijala u prostoru, vrste i tipove okova koji će se koristiti, dimenzije i proporcije samih elemenata, kao i mnoge druge, specifične aspekte. Naši projektanti će na svakom koraku pokušati da olakšaju taj proces odlučivanja i da pruže svu neophodnu pomoć i informacije našim klijentima.

Proces projektovanja podrazumeva detaljnu analizu prostora koji se oprema i uzimanje preciznih mera, a sve u cilju potpunog iskorišćenja prostora i postizanja masksimalne funkcionalnosti. Na taj način se stvaraju uslovi da svaki komad enterijera koji proizvedemo idealno odgovara svojoj poziciji i nameni unutar enterijera.

Bogato iskustvo i bezobroj projekata koje smo uspešno sproveli u protekle tri decenije nam omogućavaju da našim klijentima ponudimo gotovo neograničen asortiman proizvoda. Naša paleta proizvoda obuhvata kuhinje, plakare, razne tipove ormara i garderobera, komode, police, maske radijatora, opšivke zidnih površina i plafona, stepeništa, gelendere, klub stočiće, biblioteke i radne stolove, šankove i još mnogo drugih, specifičnih elemenata.

Budući da se naše preduzeće specijalizovalo u oblasti izvođenja građevinskih radova, svojim klijentima možemo pružiti i uslugu kompletne adaptacije prostora. Počevši od izrade kompletnog projekta, preko grubih radova na demontaži i ukljanjanju starog enterijera, pa zatim zidarskih, električarskih, keramičarskih, molerskih, podopolagačkih ili bilo kojih drugih zanatskih radova koji su neophodni, naše preduzeće raspolaže operativom koja omogućava uspešno i stručno izvođenje složenih projekata adaptacije poslovnih i stambenih prostora.

IZRADA NAMEŠTAJA

Biblioteka i radni sto, kombinacija furniranog i bojenog medijapana

KUHINJE PO MERI

Kuhinja, bojeni medijapan

OPREMANJE POSLOVNIH PROSTORA

Kafe, Beograd, šank i viseći elementi