Građevinska stolarija

Izrada i montaža građevinske stolarije predstavlja centralni deo naših poslovnih aktivnosti. Iskustvo u domenu demontaže stare i montaže nove stolarije sticali smo kroz bezbroj velikih i ogroman broj manjih projekata u periodu koji traje već duže od trideset godina. Sva vrata i prozori koje proizvedemo su napravljeni po tačnim merama i u željenom izgledu. Sve dimenzije i detalji se proveravaju i usaglašavaju na licu mesta, tako da idealno odgovaraju željama i potrebama naših klijenata.

Naš proizvodni asortiman u domenu građevinske stolarije nudi rešenja za sve varijante opremanja prostora i u potpunosti je usklađen sa potrebama tržišta. Može se podeliti na sledeće globalne kategorije:

Prozori i balkonska vrata

Drveni prozor, detalj okova na pomoćnom krilu

Sobna vrata

Detalj - Fimet Corner kvaka sa sobnim ključem, AGB brava

Ulazna vrata

Dvokrilna drvena ulazna vrata

Kada je reč o prozorima i balkonskim vratima, pokušali smo da kroz višegodišnja unapređenja procesa proizvodnje i usvajanje novih materijala kreiramo sveobuhvatnu i atraktivnu ponudu za naše klijente. Posebno bismo izdvojili ekskluzivan sistem aluminijum-drvo stolarije koji nudi sjajan spoj termičkih i estetskih karakteristika. Naša ponuda prozora i balkonskih vrata obuhvata sledeće varijante:

Aluminijum-drvo stolarija

prozori i vrata drvo-aluminijum-beli-bor

Aluminijum

prozori i vrata aluminijum-beli-bor

PVC

prozori i vrata pvc-beli-bor

Drvena stolarija

drveni-prozori vrata-beli-bor

Sobna vrata predstavljaju izuzetno veliku i interesantnu proizvodnu celinu u okviru našeg preduzeća, a najveća prednost koju nudimo našim klijentima je potpuna sloboda kada je reč o odabiru detalja i njihovog dizajna. Bilo da su u pitanju tradicionalne forme furniranih i dominantnih vrata ili malo svedenije i suptilnije linije koje prate moderne trendove, naši inženjeri su spremni da svaku ideju naših klijenata pretvore u izuzetan finalni proizvod.

Važan detalj svakog prostora predstavljaju ulazna vrata. Baš iz tog razloga, pokušali smo da usvojimo nekoliko različitih varijanti i da na taj način obogatimo našu ponudu u ovom segmentu.

Pored tradicionalnih formi masivnih drvenih vrata, nudimo i aluminijumska, kao i sigurnosna ulazna vrata. Takođe, svaka od ovih opcija podrazumeva i odabir između nekoliko varijanti okova, završne obrade i boje materijala, pa naši klijenti mogu da odaberu opciju koja u potpunosti odgovara njihovim potrebama. Ponuda ulaznih vrata obuhvata sledeće varijante:

Aluminijumska ulazna vrata

aluminijumska ulazna vrata

Sigurnosna ulazna vrata

sigurnosna ulazna vrata

Drvena ulazna vrata

drvena ulazna vrata