Beli Bor d.o.o.

Građevinska stolarija, opremanje enterijera, izrada nameštaja po meri, proizvodnja parketa…

 

Naša priča o uspehu oslanja se na snažne temelje porodične tradicije, sada već duže od sedamdeset godina. Povezujući stari porodični zanat sa znanjima i iskustvom stečenim kroz dugogodišnji rad u inostranstvu, mala zanatska radionica “Beli Bor“ je otvorena u toku 1986. godine.

Kroz kontinuirani razvoj i unapređenje proizvodnje, blagovremeno proširujući proizvodne kapacitete i asortiman naših proizvoda, trudili smo se da na najbolji mogući način zadovoljimo potrebe tržišta i zadržimo korak sa razvojem tehnologije. Na taj način, mala porodična radionica sa svega nekoliko zaposlenih radnika je uspela da se razvije u poznato i ugledno preduzeće sa pedeset stalno zaposlenih radnika, modernim mašinama i savremenim radnim okruženjem.

Proizvodni asortiman našeg preduzeća sada obuhvata sve vrste građevinske stolarije, više vrsta parketa i pratećih lajsni, elemente enterijera i nameštaj vrhunskog kvaliteta.

U želji da se na najbolji način povežu sve naše proizvodne aktivnosti, a klijentima pruži kompletna usluga u domenu projektovanja i opremanja njihovog životnog ili poslovnog prostora, u toku 1996. godine je osnovana jedinica za izradu projekata u okviru našeg preduzeća. U godinama koje su usledile, “Beli Bor” se na tržištu pozicionirao kao preduzeće koje se potpuno samostalno bavi projektovanjem i izvođenjem kompletnih građevinskih radova.

Sa ciljem da se pruži podrška sopstvenim građevinskim aktivnostima, kao i da se zadovolje potrebe drugih građevinskih preduzeća u našem regionu, odlučili smo se da u toku 2004. godine formiramo jedinicu za proizvodnju i distribuciju betona.

Neprekidna težnja ka unapređenju i želja da se proširi postojeće tržište uslovile su otvaranje projektnog biroa u Beogradu tokom 2007. godine. Naš biro sada zapošljava visokoobrazovane i iskusne inženjere koji su spremni da svaku ideju pretvore u uspešno izveden projekat.

Razvoj našeg preduzeća temelji se na spoju višedecenijske porodične tradicije i iskustva sa savremenim dizajnerskim trendovima i modernim tehnologijama, a visok kvaltiet proizvoda i usluga, poštovanje dogovorenih rokova i finansijska stabilnost su konstante koje nas prate od dana osnivanja, pa sve do danas.