Prozori i balkonska vrata

Naš razvojni put je započeo proizvodnjom drvenih prozora i balkonskih vrata. Budući da raspolažemo sopstvenim sušarama i savremenim mašinama za obradu masiva, naši klijenti mogu da budu sigurni da je naše drvo prošlo kroz proveren proces pripreme i obrade materijala. Uz vrhunski kvalitet samih materijala nudimo i veliki izbor završnih boja i vrsta obrade drveta, tako da naši prozori i vrata mogu da se uklope u svaku viziju uređenja enterijera ili obrade fasade. Prozori i balkonska vrata se najčešće izrađuju od masiva čamovine, ariša ili hrasta, po želji naših kupaca.

Prateći trendove i kretanja na tržištu, pre više od deset godina smo otvorili pogon za izradu aluminijumske i PVC stolarije. Partnerstvo sa priznatom nemačkom kompanijom KBE nam omogućava da u svoju ponudu uvrstimo i kvalitetne PVC profile. Ukoliko naši klijenti žele izuzetne termičke karakteristike, ekonomičnost i uniformnost, onda je izrada PVC stolarije uvek naša preporuka. Osnovnu ponudu predstavljaju petokomorni profili u standardnoj beloj boji, dok šestokomorni profili garantuju neverovatne karakteristike kada je reč o toplotnoj izolaciji. U skladu sa preferencijama naših klijenata, moguće je poručiti PVC profile u nekoj drugoj boji ili u dekoru drveta.

Aluminijum-drvo stolarija

prozori i vrata drvo-aluminijum-beli-bor

Aluminijum

prozori i vrata aluminijum-beli-bor

PVC

prozori i vrata pvc-beli-bor

Drvena stolarija

drveni-prozori vrata-beli-bor

Koristeći tehnička rešenja renomirane grčke kompanije Alumil, u našoj ponudi se nalazi više od 40 različitih sistema aluminijumske stolarije. Svedeni sistemi koji sadrže diskretan poliamidni termički prekid predstavljaju ekonomično rešenje i preporučuju se za opremanje manjih poslovnih prostora. Sa druge strane, robustni, masivni i snažni profili koji raspolažu izuzetnim termičkim karakteristikama imaju neograničeno polje primene i garantuju dugovečnost i udobnost u svakom prostoru. Među brojnim tehničkim rešenjima kompanije Alumil nalaze se i sistemi za izradu unutrašnjih pregrada, klizni sistemi, strukturalne i polu-strukturalne fasade, što nam omogućava da uspešno odgovorimo na svaki zahtev koji naši klijenti postave pred nas.

Takođe, aluminijumski sistemi mogu biti eloksirani ili plastificirani u bojama po želji naših klijenata, tako da su i estetski zahtevi na taj način u potpunosti zadovoljeni. Proizvod koji se posebno izdvaja iz naše ponude je stolarija u sistemu aluminijum-drvo. Osnova sistema su noseći profili serije M23000 kompanije Alumil – robustan aluminijumski sistem sa termičkim prekidom velikog poprečnog preseka i sjajnih termičkih karakteristika. Drugi deo sistema čine drvene obloge koje se na poseban način povezuju sa nosećim aluminijumskim profilima. Na taj način se dobija stolarija fantastičnih termičkih i estetskih karakteristika. Sa spoljašnje strane se nalazi aluminijum koji je postojan, dugotrajan, lak za održavanje i otporan na svaki vid atmosferskih padavina, dok se u unutrašnjosti stana nalaze obloge od punog drveta čiji je finiš u potpunosti usklađen sa željama naših klijenata i dizajnom enterijera.

Sa željom da se estetska celina oko stolarije u potpunosti zaokruži i kompletira, razvili smo i jedinstvene enterijerske obloge za kutiju roletne i parapetne podprozorske daske. Tako završeni prozori i balkonska vrata odaju osećaj monolitnosti, dok istovremeno obogaćuju svaki prostor i čine važnu celinu u okviru dizajna enterijera.